KNIKKERBANEN

In samenwerking met High5 products ontwikkelde ik concepten voor knutselproducten met een spel element er in. O.a. een knikkerbaan en een flipperkast. De producten zijn van karton, makkelijk in elkaar te zetten. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

In samenwerking met Brightvibes en Merijn Ruis maakte we een lied als ode aan de zon voor Eneco. Het was een Facebook campagne waarin Eneco zonne-energie wilde promoten. druk hieronder op de knop voor het eindresultaat!

verhip!

Ik bedacht een concept-store voor kringloopwinkel La Poubelle. Waar van restmaterialen nieuwe producten werden gemaakt en verkocht om mensen meer inzicht te geven in de afvalberg die steeds groter word maar vooral om op een positieve manier met dit probleem om te gaan.  Klik hieronder op de knop voor een video van de shop!

All the people happy

Merijn Ruis en ik ontwikkelde workshops voor bedrijven en scholen over (werk)geluk. We hebben  positieve psychologie gecombineerd met muziek/theater /humor zodat informatie zowel in het cognitieve als ik het emotionele deel van het brein vast wordt gelegd. 

Kinderliedjes

Ik werkte mee en verzorgde de muziek voor verschillende kinderliedjes bij boeken van Erik van Os en Elle van Lieshout. O.a. Haren vol banaan. Ik weet wat ik worden wil, Diere-liere-liedjes en Kees van dijk.

Leids cabaret festival

Met mijn band PS en zo is het leven had ik een tour door heel Nederland als finalist van het BNN-Vara Leids Cabaretfestival. 

Inrichting kinderboekenwinkel

Ik verzorgde de inrichting van een kinderboekenwinkel. Het oude kantoorpand werd omgetoverd tot een sfeervolle in inspirerende plek voor kinderen. Van restmaterialen maakte ik meubels en een knikkerbaan waar tevens boeken ( in de uitverkoop) op gepresenteerd worden.

Huisdier

Op mijn 15e richte ik samen met mijn zus een bedrijfje op: ‘HUISDIER’ wat ik op latere leeftijd verkocht. Ik maakte van afvalmaterialen kastelen en speeltoestellen voor knaagdieren. We verkochten onze producten zelf online maar ook waren we te vinden in verschillende dierenwinkels.